MUĞLA / SEYDİKEMER - Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu

Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu

Adres
ZORLAR MAH. OKUL_3 SK. HASAN KUCUKCOBAN ILKOKULU. BLOK NO: 10 SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkOkulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkOkulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Ders Başlama Saati: 08.40 Ders Bitiş Saati: 14.30
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkeze uzaklık: 5 km Fethiye Merkeze Uzaklık: 22 km İl Merkezine Uzaklık: 150 km